Muğla'daki hırsızlık olayının zanlıları Manisa'da yakalandı

Muğla'daki hırsızlık olayının zanlıları Manisa'da yakalandı

Menteşe ilçesinde bir polis memurunun evinden beylik tabancası ve ziynet eşyalarını çalarak kaçan 3 kişi, Manisa'da yakalandı

MUĞLA (AA) - Menteşe ilçesinde bir polis memurunun evinden beylik tabancası ve ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili 3 zanlı, Manisa'da gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Valilik Özel Kalem Müdürlüğünde görevli polis memuru Melih U'nun Muslihittin Mahallesi'ndeki evine, kapıyı kırarak giren zanlılar, polis memurunun beylik tabancasıyla eşinin altınlarını alıp kaçtı.

Daha sonra Emirbeyazıt Mahallesi’nde bir evden de altınların çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Bölgedeki apartman ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlıların Arif D, Cebrail A, ve Hakan Ö. olduğunu belirledi.

Zanlıların Manisa’ya kaçtığını tespit eden ekipler, Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile kaldıkları belirlenen eve operasyon düzenledi.

Operasyonda zanlılarla çalınan altınlar ve polis memurunun beylik tabancası da bulundu. 

Muğla'ya getirilerek adliyeye sevk edilen zanlılardan Arif D'nin hırsızlık ve farklı suçlardan 83, Cebrail A'nın 31, Hakan Ö'nün ise 8 sabıkası bulunduğu tespit edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı