Muğla'da sele kapılan çiftin kaybolması

Muğla'da sele kapılan çiftin kaybolması

Sele kapılmaktan son anda kurtulan Beytekin: - "Araç suda kaybolmaya başladığında sürücünün eşi panikle indi. Bu sırada ellerini kaldıran kadın suda kayboldu. Onun peşine eşi de koştu" - Sel sularına kapılan otomobil sürücüsü 62 yaşındaki Nuri Gümüş'ü bul

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Milas ilçesinde bir çiftin sele kapıldığı olayda kurtulan Ayla Beytekin, yaşananları anlattı.

Ayla Beytekin (61), dereden rahat geçmek için daha önce hiç tanımadıkları Nuri ve Belgin Gümüş çiftinin aracına bindiklerini söyledi.

Kısa süre sonra arızalanan otomobilin derenin ortasında durduğunu ifade eden Ayla Beytekin, yaşanan panikle kapı açılınca aracın içine su dolmaya başladığını dile getirdi.

"Araç suda kaybolmaya başladığında sürücünün eşi panikle indi. Bu sırada ellerini kaldıran kadın suda kayboldu. Onun peşine eşi de koştu." diyen Ayla Beytekin, oğlunun kendisini sürükleyerek son anda kurtardığını kaydetti.

Öte yandan sel sularına kapılan otomobil sürücüsü Nuri Gümüş'ü (62) bulmak için jandarma, sahil güvenlik, polis dalgıç timi, AFAD, UMKE, AKUT ekipleri ile bölgedekiler, çalışmalarını sürdürüyor.

Nuri Gümüş'ün kullandığı 48 AAV 98 plakalı otomobil, 28 Şubat'ta Ören Mahallesi'ndeki Kocaçay Deresi'nden geçerken arızalanmış, sürücü ve eşi Belgin Gümüş (53), kıyıya çıkmaya çalışırken sel sularına kapılmıştı. Araçtaki Yunus (37) ve Ayla Beytekin, kendi imkanlarıyla kıyıya çıkmayı başarmıştı.

Arama kurtarma çalışmalarında Belgin Gümüş'ün cesedine ulaşılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :