Müezzinoğlu, Stk Temsilcileriyle Buluştu

Müezzinoğlu, Stk Temsilcileriyle Buluştu

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önlerinde milletin kaderinin ötesinde mazlum ve mağdur milletlerinin kaderinin de belirleneceği bir süreç olduğunu belirterek, "Gündelik ufak tefek sorunlara takılarak, kaderimizle oynamamalıyız, birilerinin kaderine bedel ödeteceklere fırsat vermemeliyiz" dedi. 

Küçükçekmece Kültür ve Sanat Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelen Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, sağlık alanında yaptıkları çalışmaları anlattı.  

"Siyaset yaptığımız ve AK Parti rozetini yakamızda ya da gönlümüzde taşıdığımız sürece, bu parti milletin partisidir" diyen Müezzinoğlu, "AK Parti'ye oy versin, vermesin, bu ülkenin vatandaşı olmaktan, ay yıldızlı bayrağın dünyanın dört bir köşesinde güçlü dalgalanmasından onur ve gurur duyan herkesin siyasi temsilcisiyiz. Onları kucaklamak, onların yarınlarını bugünden daha iyi etmek, bizim hem insani hem İslami hem milli hem de siyasi görevimizdir" diye konuştu. 

Bakan Müezzinoğlu, geçmişte sağlık alanında yaşanan sorunlara da değinerek, "Biz artık Almanya, İngiltere veya Fransa'yı örnek gösteren ülke değiliz" değerlendirmesini yaptı. 

Türkiye'nin, henüz kat etmesi gereken önemli mesafeler olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti: 

"Bu millete ve ay yıldızlı bayrağa borcumuz var. Bu ülkenin, milletin yarınlarına karşı sorumluluklarımız var. Her yıl bu ülkede 1 milyon 300 bin evladımız doğuyor, yeni nesillerimiz geliyor. Bu yeni nesillere karşı sorumluluğumuz var. Daha güçlü, daha gelişmiş bir Türkiye, istikrarlı bir ülke... Bu ülkenin kaderiyle, birilerinin kapalı kapılar ardında çelik çomak oynar gibi milletle oynayamadığı bir Türkiye. Zulmedilen değil, milletin kaderiyle oynanan değil, tam aksine, geleceğe umutla ve güvenle bakılan bir Türkiye'yi inşallah istikrarlı bir şekilde götüreceğiz." 

Müezzinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak seçimlere de işaret ederek, "Önümüzde, bu milletin kaderinin ötesinde mazlum ve mağdur milletlerinin kaderinin de belirleneceği bir süreç var. Gündelik ufak tefek sorunlara takılarak, kaderimizle oynamamalıyız. Birilerinin kaderine bedel ödeteceklere fırsat vermemeliyiz. Önümüzdeki süreçte daha çok fedakarlık, özveri, alınteri ve gönülden gönüle köprüler kuracak çalışmaları el birliğiyle yapabilmeliyiz" ifadelerini kullandı. 

- "Türkiye'den korkan dünya, Türkiye'ye tuzak kuruyor"

Sağlık alanında büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, gelinen noktadan asla memnun olmadıklarını ve çok daha büyük hedeflere ulaşmak için yine milli iradenin verdiği yetkiye ihtiyaçları olduğunu aktardı. 

Müezzinoğlu, sağlık alanındaki hedeflere değinerek, şunları kaydetti: 

"Artık kanser enstitüsü kuruyoruz, biyoteknoloji enstitüsünü kuruyoruz, Sağlık Bakanlığı'nın Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ni kuruyoruz. Artık kanser ilacını üretebilen, kendi aşısını yapabilen, kendi ilacını üretebilen, kendi tıbbi teknolojilerini yapabilen bir Türkiye sürecine giriyoruz. Bütün bunları dünya okuyor. Okuyan dünya Türkiye'den korkuyor. Türkiye'den korkan dünya, Türkiye'ye tuzak kuruyor. O tuzaklara bizim içimizdeki fitneciler, fesatçılar çomak sokmaya çalışıyor." 

Toplantıya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve AK Parti milletvekili adayları da katıldı. 

Müezzinoğlu, toplantının ardından vatandaşlarla sohbet etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı