Müdür Araba’dan Başkan Gün’e Ziyaret

Müdür Araba’dan Başkan Gün’e Ziyaret

KYK Konya İl Müdür Vekili, eski Bozkır KYK Müdürü İsa Araba, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’ü makamında ziyaret etti.

KYK İl Müdür Vekili İsa Araba’ya çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gün, Bozkır’ın 4 sene içerisinde çehresini değiştirdiklerini vurguladı. Ziyaretin akabinde Bozkır KYK Kız Öğrenci Yurdunda KYK çalışanlarının kadroya geçmesinin anısına düzenlenen yemekte çalışanlarla bir araya gelen Başkan Gün ve Müdür Araba, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  KYK Bünyesinde kadroya geçen tüm çalışanları tek tek tebrik eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Kadroya geçen tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın bu mutlu gününde bir arada olmaktan, onların sevincini paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÜN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Bozkır’ın çehresini 4 yılda değiştirdiklerinin altını çizen ve bu çalışmalarda üstün gayret ve başarı gösteren herkese de teşekkür eden Başkan Gün, Bozkır Belediyesi bünyesinde toplamda 71 kişinin kadro sevinci yaşadığını açıkladı. Başkan Gün, “Tüm çalışmalarımızda üstün gayret ve başarı gösteren tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Bu gayret ve başarılarını kadro ile taçlandırmış olduk. Toplamda 71 personelimiz kadro sevinci yaşadı, 2 personelimiz ise kararname gereği emekliliği geldiği için emekliye ayrıldı. İnşallah bundan sonraki süreçte daha azimli, daha verimli, daha coşkulu çalışacağız. Bozkır’ımızda kadro sevinci yaşayan tüm çalışanları tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. 

mudur-araba’dan-baskan--(1).jpg

mudur-araba’dan-baskan--(2).jpg