Muay Thai Dünya Kupası'na katılacak sporculardan Kılıç'a ziyaret

Muay Thai Dünya Kupası'na katılacak sporculardan Kılıç'a ziyaret

SİVAS (AA) - Muay Thai Sivas Bölgesi Antrenörü Ekrem Arıs ve Muay Thai Dünya Kupası'na katılacak 3 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim...

SİVAS (AA) - Muay Thai Sivas Bölgesi Antrenörü Ekrem Arıs ve Muay Thai Dünya Kupası'na katılacak 3 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'ı ziyaret etti.

Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sivas'tan sporcularımızı Muay Thai Dünya Kupası'na göndermek bizim için büyük gurur" dedi.

Sporculara ve spora ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirten Kılıç, "İnşallah güzel bir sonuçla ülkemize dönerler. Sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Arıs da 12-24 Ağustos tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Muay Thai Dünya Kupası'na Türkiye'den 30 sporcunun gideceğini belirtti.

Şampiyonaya Sivas'tan 3 sporcunun katılacağını kaydeden Arıs, "Sporcularımız 7-11 Ağustos'ta İstanbul'da kampa katılacak. Sporcularımızdan Fatih Odabaşı 64, Turan Arıs 51, Mücahit Civelek de 54 kilogramda büyükler kategorisinde yarışacak. Sporcularımızı iyi bir şekilde hazırladık. Güzel sonuçlar alacağımızı umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Arıs, destekleri için Kılıç'a teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı