MSB son dakika duyurdu! PKK/YPG'den kalleş saldırı! 4 askerimiz yaralı! Misliyle karşılık veriliyor!

Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. 4 askerimizin yaralandığı saldırılara misliyle karşılık veriliyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Terör örgütü PKK/YPG'nın Ramazan ayında bile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı saldırdığını, saldırılara misliyle karşılık verildiğini duyurdu. Kalleş saldırının havan ve ÇNRA atışları ile gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, yaralanan 4 askerimizin Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildiği bilgisi verildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum