MSB duyurdu! Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz

MSB duyurdu! Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz

Millî Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini açıkladı

Türk askerinin yurt için ve sınır ötesinde terör unsurları ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Kahramanlar Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG'li teröristi daha etkisiz hâle getirdi.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), "Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi" açıklamasında bulundu.

TERÖRİST NEREDEYSE HEDEF ORASI!

Millî Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Terörist neredeyse hedef orası! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.