Motosikletçileri darbeden minibüsçülerden biri yakalandı

Motosikletçileri darbeden minibüsçülerden biri yakalandı

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de yolcu almak için aniden duran minibüse çarpmamak için fren yapan motosikletli Seren Okur (20) ve Samet Yüksel'i (21) darp eden...

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de yolcu almak için aniden duran minibüse çarpmamak için fren yapan motosikletli Seren Okur (20) ve Samet Yüksel'i (21) darp eden bir kişi gözaltına alınırken, bir kişinin de arandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Maltepe'den Kadıköy istikametine motosikletle giden Okur ve Yüksel, Kadıköy Belediyesi yakınlarına geldiğinde önünde seyreden minibüs aniden durdu. Motosikleti kullanan Samet Yüksel, minibüse çarpmamak için frene bastı. Okur ve Yüksel'in minibüs sürücüsüne tepki göstermesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine minibüs sürücüsü ve yanındaki kişi motosikletli 2 kişiyi darp etti.

Aldığı darbelerle hastaneye kaldırılan Seren Okur, daha sonra emniyete giderek şikayetçi oldu.

Konuya ilişkin çalışma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri şüphelilerden S.K. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :