Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da

Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da

Tekirdağ Motor Sporları Derneğince düzenlenen "Tuning Fest 2016" kapsamında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen "Tuning Fest 2016"da, modifiye araç tutkunları buluştu.

Altınova Mahallesi tır parkında düzenlenen etkinlikte, çeşitli illerden getirilen 570 modifiye aracın özellikleri, meraklılarına anlatıldı.

Dernek Sekreteri Muhammed Metin Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 yıldır profesyonel düzenledikleri etkinliğe, Türkiye'deki özel yapım araçların getirildiğini söyledi.

Araçlarla ilgili çeşitli yarışmalar yaptıklarını dile getiren Kurt, "5 kategoride ses, 2 kategoride güzellik yarışması yaptık. Özel araçlar bunlar, emek verilmiş hepsine. Bu etkinlikleri düzenlerken para amacı gütmüyoruz, aksine cebimizden para koyuyoruz. Çünkü bu iş bizim için tutku haline geldi." diye konuştu.

Modifiye araçlar için çok ciddi para ve emek harcandığını anlatan Kurt, şunları kaydetti:

"Dünyanın her yerinde insanlar arabalarını modifiye ettiriyor. Örneğin lüks araçlarımız var, 90, 100 bin liralık sıfır araçlar. Bunlar renk değişimine uğruyor, araç kaplaması, çelik jant, motor takviyeleri gibi özellik kullanmak için ciddi paralar harcanıyor. 100 bin lira kendi parasına karşılık, 80-90 bin lira ekstra modifiyesine harcanıyor. Bu bir hastalık, sevda."

Kurt, bu yıl etkinliğe Yunanistan'dan da modifiye araç tutkunlarının katıldığını sözlerine ekledi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :