‘Model of Celebrity' Konya'da

‘Model of Celebrity' Konya'da

stanbul, Ankara, Bursa, Adana, Eskişehir, Gaziantep ve Osmaniye’den sonra Konya’da M1 Merkez Konya’da yapıldı.

 ‘Model of Celebrity’ yarışması moda dünyasına yeni yüzler kazandırmak için İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Eskişehir, Gaziantep ve Osmaniye’den sonra Konya’da M1 Merkez Konya’da 28.03.2015 Cumartesi günü yapıldı. Ünlü iletişimci Özgür Aras, koreograf Banu Noyan ve modacı Hakan Akkaya tarafından düzenlenen ‘Model of Celebrity’ Türkiye’nin yeni yüzlerini seçmek için M1 Merkez Konya’daydılar.

2015 yılı içerisinde büyük finali gerçekleştirilecek olan yarışmanın finalistlerini, Özgür Aras, Banu Noyan ve Hakan Akkaya Türkiye’nin pek çok ilini dolaşarak seçecekler. Seçmelerde belirlenecek adaylar İstanbul’da düzenlenecek büyük final için yarışmaya hak kazanacaklar.

28.03.2015 Cumartesi Saat:13.00’da M1 Merkez Konya’da yapılan yarışmaya yoğun ilgi vardı. İletişimci Özgür Aras, Koreograf Banu Noyan, Modacı Hakan Akkaya ve M1 Merkez Konya Müdürü Selçuk Koçak’tan oluşan yarışma jürisi 80 yarışmacının katıldığı ‘Model of Celebrity’te seçim yapmakta zorlandı.

M1 Merkez Konya Müdürü Selçuk Koçak; ‘Konya’da her zaman ilkleri gerçekleştiren bir AVM olduklarını bu yüzden bu tarz etkinliklere ev sahipliği yapmaktan ve tüm Konyalıları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını’ ifade etti.