MMO’dan  rektör Sade’ye ziyaret

MMO’dan rektör Sade’ye ziyaret

Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Yönetim Kurulumuz KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bayram Sade’ye ziyarette bulundu.

 

 Şube başkanı Ö.Erdoğan Duransoy ziyarette yapmış olduğu değerlendirmede;

“Odamız meslek alanımızla ilgili bölümlerde öğrenim gören üniversite öğrencilerimizin bilgi birikimlerini arttırmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Özellikle bilgisayar programlarına yönelik kurslar ve proje çalışmalarında öğrencilerimize ücretsiz hizmetler vermekteyiz. Yeni başlayacak öğretim yılında da Karatay Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize destek olmayı planlamaktayız. Geçmişten gelen idarecilik vasfınızla üniversitemizin gelişimine büyük katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. Makina Mühendisleri Odası olarak yapacağınız her türlü çalışmaya destek olacağımız vurgulamak isterim. Oda ve Üniversite arasında sağlanacak işbirliğiyle öğrencilerimiz kalifiye bir eleman olarak yetişecektir. Üstlenmiş olduğunuz bu görevde size sonsuz başarılar dilerim” dedi.

 

Ziyarette KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bayram Sade de şunları söyledi:

“Bu yıl üniversitemizin kapasitesini %96 oranında tercih edilmiştir. Bu oran özel üniversiteler göz önüne alındığında oldukça önemli bir orandır. 4000 civarında öğrencimiz üniversitemizde öğrenim görecektir. Bu sebeple öğretim elemanı kadromuzu sürekli geliştirmekteyiz. Amacımız ülkemizin sayılı üniversiteleri arasında yer almaktır. Bence en büyük avantajımız Yönetim Kurulumuz ve mütevelli heyetimizin gelişmeye ve yeniliklere açık olması, bu doğrultuda olan taleplerimizi hemen yerine getirmesidir. Üniversite olarak bizde meslek odalarını önemsemekte ve onlarla işbirlikleri yapmayı planlamaktayız. Yeni öğretim yılında mühendislik fakültesi öğrencilerimizle sizleri mutlaka buluşturacağız. Eminim ki öğrencilerimiz sizlerin tecrübesinden ve yapacağınız organizasyonlardan istifade edecektir.”