Miraç Kandili

Miraç Kandili

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Sivas Ziraat Odası Başkanı Çetindağ, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, bu kutlu gece de, daha güzel bir dünya ve daha erdemli bir hayat için dua edilmesini isteyerek, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devlet erkanımızı, bizleri idare edenleri, tüm şer güçlerden korusun, hayırlı kararlar almayı nasip eylesin. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gece de yapılan duaların, bütün insanlığın hidayetine, kurtuluşuna ve huzuruna vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

- Çetindağ'ın mesajı

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ise mesajında, Miraç Kandilini tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Rahmet kapılarının açıldığı, duaların kabul edildiği bu mübarek gecede, ülkemizde yaşanan hain saldırıların sona ermesini temenni ediyorum. İslam aleminin huzura kavuşmasını ve birlik ve beraberliğimizi daim eylemesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Cenab-ı Allah'ın şehitlerimizi vaat ettiği makama eriştirmesini, yaralılarımıza acil şifalar vermesini diliyor, Türk-İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :