Minikler şiir olup gönüllere aktı

Minikler şiir olup gönüllere aktı

Meram Atatürk İlkokulu 1/E sınıfı düzenlenen okuma bayramı ile 2014-2015 eğitim dönemini taçlandırdı

Gecede bir konuşma yapan sınıf öğretmeni İbrahim Doğan, ilkokulda veli ve öğretmen olmanın ilgi ve fedakarlık gerektirdiğini belirtti. Velilerinin ilgi ve çabalarından dolayı gurur duyduğunu da söyleyen Doğan, miniklerin neşeli bir hazırlık döneminin ardından güzel bir program sunacaklarına inandığını dile getirdi.

Programda vatan, çevre, aile ve eğitim temalı şiirleri seslendirirken miniklerin performansları ailelerini duygulandırdı. Sınıf Öğretmeni İbrahim Doğan’ın daha önceki yıllarda mezun ettiği öğrencilerinin sergilediği bağlama performansları geceye renk kattı.

Koro halinde söylenen şarkıların ardından temsili kına gecesi ve damat traşı temalı performanslar oldukça büyük beğeni kazandı.

Programın finalinde minikler folklor gösterisinde Karadeniz, Gaziantep, Van, Artvin ve İzmir bölgelerinden örnekler sergilerken performansları uzun süre alkışlandı.

Gecenin finalinde miniklere madalya ve ödülleri takdim edilirken sınıf öğretmeni İbrahim Doğan, geceye katılan velilere ve eğitimci arkadaşlarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.