Minik öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Minik öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ilkokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gelirini...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ilkokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak üzere kermes düzenledi.

Feridun Cıngıllı İlkokulu Müdürü Lütfü Bolat, okul bahçesindeki kermesin açılışında, duyarlı davranışlarından dolayı okul aile birliğine teşekkür etti.

Bolat, "Okul aile birliğinin, Afrin'de yürütülen harekat kapsamında cephe hattında bulunan askerlerimize yardım etmek amacıyla bir kermes talebi oldu. Biz de okul idaresi olarak uygun gördük. 4'üncü sınıf öğrencileri, diğer öğrenciler, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla günü birlik kermes düzenledik. Gelirini de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere arkadaşların emeğiyle kermes yapıldı. Katkı sunan öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür ederim." dedi.

Öğrencilerden 10 yaşındaki Rıdvan Özdil de "Mehmetçik Vakfı'na az da olsa katkıda bulunmak için kermesi düzenledik. Bizim de çorbada bir tuzumuzun olmasını istedik. Afrin'de savaşan ağabeylerimize selam yolluyorum. Allah yardımcıları olsun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :