Minibüsçüler Turizm Başketine uygun çalışacak

Minibüsçüler Turizm Başketine uygun çalışacak

Minibüsçüler Turizm Başketine uygun çalışacak...

İslam Turizm Başkenti Konya'da Turizm Taşımacılığı ve yolcu güvenliği meslek eğitimi projesi MEVKA'nın 2016 Teknik destek programınca MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak tarafından imzalandı.

Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Muharrem Karabacak yaptığı açıklamada,  "Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası olarak sürekli gelişme çalışmalarımızla MEVKA desteği ile talep ettiğimiz teknik destek projesi kapsamında bünyemizde üyelerimize yönelik İslam Turizm Başkenti Konya misyonu ve vizyonuna uygun olarak turizm taşımacılığı ve yolcu güvenliği kültürü oluşturma eğitimleri ile turizm taşımacılığı kapasitemizi geliştirmeye hedeflemekteyiz" ifadesini kullandı. 

"MEMNUNİYET ARTACAK"

Bu eğitimler sonucunda şehrimize ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin memnuniyetinin artacağını Başkan Karabacak, "Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası başta üyelerimiz ve hizmet verdiğimiz Konya'daki halkımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özellikle paydaşlarımıza yaptığımız anket çalışmalarında üyelerimizin en önemli sorunlarının başında mevzuatın beklediği hizmet kalitesi olan turizm taşımacılığı ve yolcu güvenliği konusunda bazı beklentilerin olduğudur. Konya Büyükşehir belediyemiz, Selçuklu, Meram, Karatay belediyelerimiz ve İl Emniyet müdürlüğümüz ile yapılan sorun analizi toplantılarında Turizm taşımacılığı yapan üyelerimize yönelik eğitimlerin verilmesi gerekliliği ön plana çıkmıştır. Bu vesile ile mevzuatın istediği Turizm taşımacılığı ve yolcu güvenliği kurallarına katkı sağlamak adına Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA)'nın 2016 Teknik Destek proğramı çerçevesinde projemiz kabul görmüş ve imzalar atılmıştır. İSLAM Turizm Başkenti Konya'mızda bu eğitimler sonucunda şehrimize ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin memnuniyetinin artacağını ümit ederek hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

memleket.com.tr