Mimarlar yeni başkanını seçti

Mimarlar yeni başkanını seçti

Mimarlar Odası Konya Şubesi 16. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

 Genel Kurul'da üyelerini çoğunluğunun oyunu alan Saadet Armağan Güleç Korumaz, başkan seçildi. Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Mimarlar Odası Şubesi genel kuruluna CHP İl Başkanı Barış Bektaş, KOMÜT Başkanı Şaban Topal, oda yönetimi ve mimarlar katıldı. Şube Başkanlığı için Saadet Armağan Güleç Korumaz ve Abdullah Naltekin aday oldu. Yapılan seçimde 473  oy alan Korumaz başkan seçildi. Genel Kurulda ilk olarak eski başkan Mustafa Kaş bir açılış konuşması yaptı.

mimarlar-(2).jpg

 

Mimarlar Odası'nın kuruluşundan bu yana kamu sorumluluğu ve yararını amaçladığını ifade eden Kaş, "Şubemiz tarafından kurumlar arası çalışma ortamlarının oluşturulması ve diyalog önemsenmiştir. Anıtsal yapılarla bezeli, tarihsel başkentlerimizden biri olan şehrimizde yapıların kent kimliğine uygun, tarih ile yarışmayacak bir kent görünümü kazanması önemlidir" şeklinde konuştu.

mimarlar-(1).jpg

Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:  Saadet Armağan Güleç Korumaz,  Ahmet Övet, Ahmet Kuştepe, Ali Babaoğlu, Mustafa Şahin, Harun Uçmaz, Merve Büyükergen.” Ferit Hepokur-Memleket