Milyon avroluk yatlar Marmaris'te sergileniyor

Milyon avroluk yatlar Marmaris'te sergileniyor

Marmaris Yacht Charter Show Fuarı'nda, değeri 5 ile 30 milyon avro arasında değişen 16 lüks yat görücüye çıktı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show Fuarı" açıldı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen fuarda, değeri 5 ile 30 milyon avro, haftalık kiraları ise 15 ile 100 bin avro arasında değişen ultra lüks yatlar görücüye çıktı.

Yurt dışından gelen 36 acentenin temsilcilerinin katıldığı fuarda 16 yat sergileniyor. Liman boyunca demirlenen ultra lüks ahşap gulet ve motor lüks yatlar, vatandaşlar ve turistlerin ilgisini çekiyor. Ziyaretçileri karşılayan yat personeli, yatlar ve verdikleri hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Algül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 36 yıldır gerçekleştirdikleri bu etkinlikle, yat turizmini geliştirmeyi ve tekne sahipleriyle yurt dışı acentelerin temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yatları, yurt içi ve yurt dışından acente temsilcilerinin ziyaret ettiğini belirten Algül, "Burada hem Marmaris turizmine hem de Türkiye turizmine katkı sağlıyoruz." dedi.

Yatların her birinin 20 metrenin üzerinde motoryat ya da gulet tipi olduğunu ifade eden Algül, "Hepsi son derece lüks, dizaynı özel müşterilere hitap edecek şekilde yapılmış. Bunların bir kısmı da Türkiye'de yapıldı. Buradaki bir diğer amacımız da zaten ülkemizde yapılan yatları tanıtmak." diye konuştu.

Fuar, 7 Mayıs'ta sona erecek.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :