Milli tekvandocular, Belçika ile Konya'da ortak kamp yapıyor

Milli tekvandocular, Belçika ile Konya'da ortak kamp yapıyor

Türkiye Tekvando Milli Takımı, Belçika ile Konya'da ortak kamp gerçekleştiriyor.

 

Türkiye Tekvando Milli Takımı, Belçika ile Konya'da ortak kamp gerçekleştiriyor.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ali Şahin yönetiminde Konya'da hazırlıklarını sürdüren Türk Milli Takımı, Belçika'dan gelen talep üzerine bu ülkenin milli takımıyla ortak kamp düzenlemeye başladı.

Konya Bayır Diamond Hotel'de gerçekleştirilen ortak kampa Türkiye'den 9'ar erkek ve kadın sporcu katılıyor. Kampta Belçika'dan ise 4 kadın ve 3 erkek tekvandocu yer alıyor. Belçika'nın kamp kadrosunda Jaouad Achab ve Raheleh Asamani gibi olimpik sporcular da bulunuyor.

Türkiye Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, birçok ülkeden ortak çalışma kampları için teklif aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu durum ülkemizin tekvandoda ne kadar önemli bir ülke olduğunu bir kez daha gösteriyor. Belçika Milli Takımı uzun süredir bizimle ortak bir çalışma kampı düzenlemek istiyordu. Yoğun programımız arasında onların bu talebini kabul ettik. Kendilerine iyi bir ev sahipliği yaptığımızı düşünüyorum. Burada olmaktan çok memnunlar. Belçikalı meslektaşım Davoud Etminani ile burada her iki ülkenin de gelişimi adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Kampın iki ülke için de faydalı geçtiğini düşünüyorum. Kampın ardından yine yoğun bir dönem bizi bekliyor. Yıl boyunca devam eden çalışmalarımız neticesinde sporcularımızın önümüzdeki faaliyetlerde başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum."

 

Etiketler :