Milli takım, günü çift idmanla tamamladı

Milli takım, günü çift idmanla tamamladı

- Filipinler'de 2016 Rio Olimpyatları Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın akşam antrenmanının son bölümünde ayağı burkulan Oğuz Savaş, çalışmayı yarıda bıraktı


İSTANBUL (AA) - Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, milli takımın Filipinler'de sabah antrenmanından sonra günün ikinci çalışmasını da elemelerin oynanacağı Mall of Asia Arena'da yaptığı belirtildi.

Günün ikinci antrenmanında ay-yıldızlıların, 5'e 5 hücum setleri ve savunma üzerinde durduğu ifade edildi. Başantrenör Ergin Ataman'ın özellikle hücum setlerinde oyuncuları tek tek uyararak, her topun değerinin iyi bilinmesi gerektiğini vurguladığı kaydedildi.

Antrenmanın son bölümünde bir pozisyonda ayağı burkulan Oğuz Savaş'ın ise çalışmayı yarıda bıraktığı aktarıldı. Oğuz'un durumunun, yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı bildirildi.

Milli takım, yarın sabah yapacağı şut antrenmanının ardından ev sahibi Filipinler ile TSİ 14.00'de elemeler öncesi son hazırlık maçını oynayacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :