Milli Takım Brezilya’ya yenildi

Milli Takım Brezilya’ya yenildi

U17 Milli Futbol Takımı, Uluslararası Nike Turnuvasındaki ilk maçında Brezilya'ya 1-0 mağlup oldu.

 


U17 Milli Futbol Takımı, Uluslararası Nike Turnuvasındaki ilk maçında Brezilya'ya 1-0 mağlup oldu. Lakewood Ranch Premier Sports Campus sahasında oynanan maçta, Brezilya'nın golünü 62. dakikada Jesus Carvalho attı. Grubun diğer maçında Amerika ile Portekiz 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Konyasporlu Ali Karakaya 58.dakikada oyuna dahil oldu. U17 Milli Takım turnuvadaki ikinci maçında bugün  TSİ 02:30'da Amerika ile karşılaşacak.

 

BREZİLYA:1-TÜRKİYE.0

HAKEMLER: Kevin Broadley, Melissa Gonzalez, Tyler Wyrostek, Ceciah Valero

TÜRKİYE: Arda Özçimen, Muhammed Emin Sarıkaya, Çağtay Kurukalıp, Mert Ahmet Akbulut (Dk. 82 Gürkan Başkan), Rahmi Salih Kaya, Halil İbrahim Sevinç, Polat Abay (Dk. 40 Salih Kavrazlı), Batın Özdemir (Dk. 82 Arda Kaan Yıldız), Muhammet Akpınar, Orkun Tırpancı (Dk. 72 Kaan Er), Muhammet Tunahan Taşçı (Dk. 58 Ali Karakaya)

BREZİLYA: Roberto Pereira, Bueno Couto, Marinho dos Santos, Silva De Freitas, Pinto de Jesus (Dk. 61 de Carvalho Araujo Viana), Gabriel Silva Rosa (Dk. 72 Victor da Silva), Macedo Toledo Costa, Silva Vieira (Dk. 72 Andre Pires de Oliveira), Jesus Carvalho, Fernando da Silva (Dk. 72 Fialho de Carvalho Neto)

SARI KARTLAR: Dk. 29 Polat Abay, Dk. 34 Rahmi Salih Kaya (Türkiye)