Milli sporculara Cumhuriyet altını

Milli sporculara Cumhuriyet altını

- Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, EYOF 2017'de gümüş madalya kazanan Karagöl'ün de yer aldığı sürat pateni milli takım sporcularına Cumhuriyet altını hediye etti


ERZURUM (AA) - 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) Türkiye'yi temsil eden Sürat Pateni Milli Takım sporcuları, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk defa ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Palandöken Belediyespor Kulübünden milli takım adına yarışan sporcular Hazar Karagöl, Sema Çirti, Fatih Özden, Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Kübra Uzun ile antrenörleri Önder Arslan, Bulutlar'a makamında ziyarette bulundu.

Bulutlar, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların EYOF'ta Türkiye'nin gururu olduğunu belirterek, kendilerine belediye olarak desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Karagöl'ün sürat pateninde gümüş madalya alarak ülkesine bu branşta ilk madalyayı getirdiğine işaret eden Bulutlar, şunları kaydetti:

"EYOF'ta belediyemiz sporcularının derece elde etmiş olması gerçekten gurur verici. Belediye olarak kulübümüze ve sporcularımıza her türlü imkanı sağlıyoruz. Onlar da bizlere böyle final dereceleriyle ve madalyalarıyla teşekkür ediyor. Bu birlikteliğimiz ve koordinasyonumuz artarak devam edecek. Genç sporcularımızı yürekten kutluyorum."

Başkan Bulutlar, konuşmaların ardından sporcuların tamamına birer Cumhuriyet altını hediye etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :