Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Sivas'ta:

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Sivas'ta:

"Başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir ancak AK Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir ancak AK Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir" dedi.

Yılmaz, Yıldızeli ilçesi seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, önümüzdeki seçimin önemini vurgulayarak, "7 Haziran seçimi, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılına giderken Türkiye'yi kimin yöneteceğine karar vereceğiz. Bu kararı verirken hemşehrilerim geçmiş yıllarda yapılanları, bizim dönemimizde yapılanları dikkate alacak. Bir kuyumcu terazisi hassasiyetiyle tartacak, bu millete kim hizmet etti ve bu millete önümüzdeki dönemde kim daha çok hizmet edebilir" ifadelerini kullandı.

"Geçmişi unutursak gelecek yolumuzu iyi seçemeyiz. Doğru karar veremeyiz" diyen Yılmaz, "Başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir ancak AK Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir. Soracaksınız ne yaptınız da bizden oy istiyorsunuz diye, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, toplu konutta yaptıklarımızı söyleyeceğiz ve size hesap vereceğiz. Diğerleri vadedecek ama yapamayacakları için vaatlerinin sınırı yok" diye konuştu.

Yılmaz ve beraberindekiler açılışın ardından ilçe Tapu Müdürlüğü konferans salonunda ilçe ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakan Yılmaz, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek 7 Haziran'da yapılacak seçim için destek istedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı