Milli Savunma Bakanı Müsteşarlığına Düzce Valisi Ali Fidan atandı

Milli Savunma Bakanı Müsteşarlığına Düzce Valisi Ali Fidan atandı

Milli Savunma Bakanı Müsteşarlığına atanan Düzce Valisi Ali Fidan, çalışma arkadaşlarına veda ederek kentten ayrıldı

 Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Savunma Bakanlığında 1. derece kadrolu müsteşarlık görevine getirilen Düzce Valisi Ali Fidan, kentten ayrıldı.

Valilik konutunda yapılan törende il protokolüne ve çalışma arkadaşlarına veda eden Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vedaların zor olduğunu söyledi.

Düzce'de 1,5 yıl severek ve onurla görev yaptığını belirten Fidan, "Düzce'de vali olarak görev yapmanın onurunu şerefini hep taşıyacağım. Bana bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Düzcelilere 'Allah'a ısmarladık' diyorum, bizlere haklarını helal etsinler. Elbette görev olarak ayrılıyoruz ama ruh olarak Düzce'yi hep hatırlayacağız. Güzel günler geçti." diye konuştu.

Kendisi için Düzce'de valilik yapmanın güzel bir tecrübe olduğunu dile getiren Fidan, " Düzce'de bütün kesimlerin özellikle vatandaşlarımızın yoğun bir desteğiyle karşılaştık. Güzel anlarla ayrılıyoruz. Düzce'ye geldiğimde de memleketim olarak gelmiştim. Yine memleketimden ayrılıyorum ama görev yaptığım her yerde Düzce yine memleketim. Düzce ile ilgim alakam hiç kesilmeyecek. Ben ve eşim aile olarak Düzce'yi hiç unutmayacağız." ifadesini kullandı.

Törenin ardından Vali Yardımcısı Hasan Bağcı tarafından kendisine Türk bayrağı hediye edilen Fidan, bayrağı öperek teslim aldı.

Fidan, kent merkezinde oluşturulan konvoyun ardından Düzce'den ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :