Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar görevini devraldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar görevini devraldı!

Eski Genelkurmay Başkanı, yeni Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığı'nda düzenlenen törenle Nurettin Canikli ile devir teslimi gerçekleştirdi.

Eski Genelkurmay Başkanı, yeni Savunma Bakanı Hulusi Akar görevi devraldı. Akar devir teslim töreninde terörle ve FETÖ'yle mücadele mesajı verdi. Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da teşekkür etti. 

Görevi Nurettin Canikli'den devralan Hulusi Akar şöyle konuştu:

"Ülkemizin güvenliği ve milletimizin bağımsızlığı için yalnızca arazide değil, bunları destekleyen kahramanlık hikayeleri de var. Yerli mühimmatımızı yapmakla çalışmalarımıza devam ediyoruz. FETÖ ile mücadele meselesi önemli. Teröre karşı görev aşkı ile mücadele ederken, teröristleri çukurlara gömerken 15 Temmuz ile karşılaştık. Bunun üstesinden geldik. Bunlar temizlendikçe kuvvetlendik. Bunu rakamlar da söylüyor. Bir kez daha sizin ve şahsınızla çalışanlara görevlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu fırsatı verdikleri için Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Koruma ve korunma için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah utandırmasın."