Milli İttifak Konya'da adaylarını tanıttı

Milli İttifak Konya'da adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: "Projelerimizi hayata geçirmek için her şeyin hesabını yaptık. Bu ülke zengindir ancak kaynakları yeterince kullanılmıyor"

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Projelerimizi hayata geçirmek için her şeyin hesabını yaptık. Bu ülke zengindir ancak kaynakları yeterince kullanılmıyor" dedi. 

Kamalak, Dedeman Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, tarihinde bugünkü kadar dış politikada hiçbir zaman yanlışa ve yalnızlığa itilmediğini savundu.

Birinci Dünya Savaşı'ndan bu yana hiçbir dönemde son on yıldaki kadar dünyada Müslüman kanı dökülmediğini, toplu katliamların yapılmadığını kaydeden Kamalak, partililere, "bu duruma çare olmak isteyen insanlar, bugün bir araya gelmeyecekse ne zaman bir araya gelecek" diye sordu.

Hükümetin politikalarını eleştiren ve herkesten destek isteyen Kamalak, iktidara plan ve projelerle geleceklerini ifade etti. Kendilerine, iktidar olduklarında "parayı nereden bulacaksınız?" diye sorulduğunu anımsatan Kamalak, şunları kaydetti:

"Zamanında iktidar olduğumuzda nereden bulduysak yine oradan bulacağız. İsrafı önledik. Yolsuzluğa 'dur' dedik. Rüşvet kapılarını kapattık, yatırım yaptık. Projelerimizi hayata geçirmek için biz her şeyin hesabını yaptık. Bu ülke zengindir ancak kaynakları yeterince kullanılmıyor. Hukukta adalet, kazançta bereket, okulda fazilet istiyorsak tek çare milli ittifak. Amacımız yaşanabilir bir Türkiye." 

- "İttifak ve birlik her tarafta sevinçle ve heyecanla karşılandı"

Eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de kendilerinin yola ihlasla, samimiyetle, sevgiyle, barışla ve kardeşlikle çıktıklarını söyledi.

Milletin önüne bir iktidar alternatifi koyduklarını dile getiren Destici, haktan ve hukuktan yana olacaklarını bildirdi.  

Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının çok temel problemleri olduğunu ifade eden Destici, "Sorumluluğumuz sadece Türkiye sınırları değil. İslam coğrafyasındaki tüm mazlum kardeşlerimizin sorumluluğunun yükü de omuzlarımızdadır. Bu ittifakımız ve birliğimiz sadece Türkiye'de değil, İslam coğrafyasının her tarafında büyük sevinçle ve heyecanla karşılandı" diye konuştu.

Bugüne kadar iktidar olanların Türkiye'nin ve mazlum İslam coğrafyasının problemini çözemediğini savunan Destici, içerideki problemlerin birtakım pansumanlarla geçiştirilmeye çalışıldığını kaydetti. Destici, birliği ve ittifakı gerçekleştirirken milletin temel problemlerini çözecek projeleri de birleştirdiklerini sözlerine ekledi.

saadet-(3).jpg