Milli İttifak değerlendirme toplantısı...

Milli İttifak değerlendirme toplantısı...

Milli İttifak değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bu bağlamda çalışmaları gözden geçirmek ve bir değerlendirme yapmak için Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci'nin başkanlığında Milletvekili Adayları ile Saadet Partisi GİK üyerleri:Tacettin Çetinkaya, Mustafa Özkafa,Veysel Candan,Lütfi Yalman, Hasan Hüseyin Öz, Mehmet Şen, Mustafa Özkan, ve Büyük Birlik Partisi GİK üyeleri Osman Seçkin, Cemal Erkoç ile toplanarak çalışmalar gözden geçirildi.

Burada açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci şunları ifade etti:

Hepinizin malumu 7 haziran seçimleri için Büyük Birlik Partisi ve Saadet partisi el ele verdi ve Saadet Partisi çatısı altında seçime girme kararı aldı. Bu gün milletimizin teveccühü bu birliktelik MİLLİ İTTİFAK'a dönüştü. Halkımızdan büyük teveccüh gördü.

Ekonomik sıkıntılar içinde kıvranan, bankalara ve kredilere mahkum edilen insanımız bir çıkış kapısı olarak Milli İttifakı yani Saadet Partisini bir umut olarak bağrına bastı. Bu gün ülkemizde tek başına iktidar olan AKP hükümeti Faiz bataklığına sürüklediği insanımızın sayısının 10 yılda 10 kat artmasıyla övünür hale gelmiştir. Hazine borçlarının katlanarak arttığı yetmiyormuş gibi vatandaşın borçlarının da katlanarak artmasını marifetmiş gibi meydanlar da haykırması içinde bulunduğumuz vahim durumu ifade etmeye yetecektir.  İşçimiz, Emeklimiz Açlık sınırının çok altında yaşamaya mahkum edilmiştir.Gençlerimiz ahlaki ve manevi tahribat içinde kaybolup gitmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu vahim durumu saatlerce dile getirsek yeterli gelmeyecektir.Ülkemizin içinde bulunduğu meselelerin farkındayız. Çözüm yollarını biliyoruz. Çünkü Türkiye'nin en uzman kadrosu bizde. Vatandaşlarımız arasında ayırmacılık ve kayırmacılık yapmadan her  işin en güzel ve hızlı yapılabilmesi için hazırız...Milletvekili adaylarımız hergün gece yarılarına kadar Konya'mızı karış karış dolaşmaktadır. Allahın izniyle 7 Haziran'a kadar ulaşmadığımız bir tek hemşerimiz kalmayacaktır.Yine bu akşam Saadet Partisi il başkanlığımızda seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere Saadet Partimizin ve Büyük Birlik Partimizin GİK üyeleri, eski milletvekilleri,Belediye Başkanları  ve icra kurulu üyeleri ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Her iki partimiz birlik ve beraberlik içinde, Saadet Partisi çatısı altında   halkımızın teveccühü ile meclisteki yerini almak üzere çalışmalarını devam etmektedir.

Bu vesile ile toplantımıza iştirak eden Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi GİK üyelerine, eski milletvekillerine,Belediye Başkanlarına, icra kurulu üyelerine ve siz değerli basın mensuplarına teşekür ederim.  

Hanım Kolları ve Gençlik Kolları çalışmalarının önemine bir kez daha vurgu yapan katılımcılar gerçekleştirilen İttifak'ın halk arasında umulan bereketi oluşturduğunu, 7 Haziran seçimlerinde barajların yıkılılarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milli Görüş sesinin yeniden yankılanacağına olan inançlarını ifade ettiler.