'Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu'ndan Saadet'e sert eleştiri: Milli Görüş’le alakası kalmamıştır

'Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu'ndan Saadet'e sert eleştiri: Milli Görüş’le alakası kalmamıştır

Saadet Partisi'nin CHP ile yaptığı ittifak Milli Görüş dünyasında tartışmalara neden oldu. Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu adına yazılı açıklama yapan Saadet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın yapılan ittifakı eleştirdi.

Saadet Partisi'nin CHP ile yaptığı ittifaka Saadet Partisi ve Milli Görüş çevrelerinden itirazlar yükseliyor. Saadet Partisi'nin düzenlediği 'Erbakan Ödülleri' törenine Uğur Dündar ve Ruşen Çakır gibi isimlerin davet edilmesinden sonra partinin CHP ile ittifaka girmesi Milli Görüş'te tepkilere yol açtı.

necmettin_aydin_milli_degil_paralel_ittifak_1432801822_7176.jpg

Merhum Erbakan Hoca’dan sonra Saadet Partisi'ni ele geçiren zihniyetin FETÖ grubuyla içli dışlı olduklarını ifade eden Aydın şunları kaydetti:

"CHP'NİN KAPISINDA YATAR OLMUŞLARDIR":

"En son kasım seçimlerinde Saadet Partisi'nin oyunu yüzde 0.7 ye kadar indirmiştir. Bu seçimlerde ise önce AK Parti'ye koşmuş, umduklarını bulamayınca da Irkçı emperyalist projenin bir parçası olarak CHP’nin kapısında yatar olmuşlardır.

"SP'Yİ TANIYAMIYORUZ"

Saadet Partisi'nin CHP ile yaptığı bu ittifak Milli Görüş camiasının içine sinmemiştir. Samimi Milli Görüşcüler Saadet Partisi’ni tanıyamamaktadır. Milli Görüş demek kendi gücüyle iş görmek demektir. Onun bunun projelerinde katalizör olmak değildir. Milli Görüş üç beş milletvekili için harcanacak bir değer değil büyük bir davanın adıdır ve artık bu Saadet Partisi yönetiminin Milli Görüş’le alakası kalmamıştır. Ayrıca bu günkü SP yönetimi merhum Erbakan Hocamıza da ihanet içerisindedir.

"ERBAKAN DÜŞMANLIĞI YAPANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ"

 En son tertipledikleri Erbakan Ödülleri gecesindeki manzara ortadadır. 28 Şubat’ta en büyük Erbakan düşmanlığı yapanlar ödüllendirilmiş, rahmetli Özal’ın oğlu Ahmet Özal’ı davet ettikleri geceye Dr. Fatih Erbakan’ı davet etmemişlerdir."

 

image001-060.jpg

FATİH ERBAKAN DA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: MİLLİ GÖRÜŞ'Ü CHP'YE DEĞNEK YAPTILAR

Merhum Milli Görüş Lideri Pforç Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan da  CHP ile ittifak yapan Saadet Partisi yönetimine ateş püskürmüştü.

"MİLLİ GÖRÜŞ'Ü TEMSİL EDEMEZLER"
Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatin Erbakan, twitter hesabından açıklama yaparak ittifak kararı alan Saadet Parti yöneticilerini eleştirmişti. Erbakan, "Osmanlı'ya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na davamızı değnek yapmaya çalışanlar Milli Görüş'ü temsil edemezler" ifadelerini kullanmıştı.

 

Etiketler :