Milli Eğitim Bakanı Avcı:

Milli Eğitim Bakanı Avcı:

"Bu seçim bütün bir milletin, bütün bir İslam ve insanlık dünyasının önünü açacak seçimdir"

BOLU (AA) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 7 Haziran genel seçimlerinin bütün bir milletin, bütün İslam ve insanlık dünyasının önünü açacak seçim olduğunu söyledi.

Partisinin Yeniçağa İlçe Başkanlığı tarafından, Yeniçağa Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen seçim programına katılan Avcı, burada yaptığı konuşmada,  7 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldığını ve bu seçimlerin öneminin çok büyük olduğunu belirtti. 

Avcı, seçimlerin sadece Türkiye için değil tüm dünya için de çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bu sadece Türkiye'nin de seçimi değil. Nerelerden ne tür saldırılarla karşı karşıya olduğumuza baktığınız zaman bu seçimin bütün bir İslam coğrafyası için, Balkanlar için, Kafkaslar için, bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu, buradan gidecek haberlerin Saraybosna'da da, Taşkent’te de, Kıbrıs'ta da, Bakü'de de nasıl heyecanla beklendiğini sizler zaten biliyorsunuz. Seçim, bütün bir milletin, bütün bir İslam ve insanlık dünyasının önünü açacak seçimdir."

Yürütülen bütün fitnenin AK Parti'ye dönük olduğunu vurgulayan Avcı,  "Burada mesele AK Parti meselesi değil. AK Parti Türkiye demek olduğu için AK Parti'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Yani, Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Buna Allah'ın izniyle müsaade etmeyeceğiz. Güven, istikrar ve barış içinde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı