Milli badmintoncu Malezya'da kamp yapacak

Milli badmintoncu Malezya'da kamp yapacak

- Milli sporcu Emre Lale, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kota alabilmek için 15 günlük kampta Malezyalı Ong Ewe Hock ile çalışacak- Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik:"Milli badmintoncu Emre Lale ile şu ana kadar hiç elde edemediğimiz tek er


ANKARA (AA) - Milli badmintoncu Emre Lale, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kota alabilmek için Malezya'da kamp yapacak.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre başkent Kuala Lumpur'a giden milli sporcu, Malezyalı Ong Ewe Hock ile 15 gün süreyle çalışacak.

İlk etapta 15 gün sürmesi planlanan kamp, Emre Lale’nin gelişim seviyesine göre 2 aya kadar uzayabilecek.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, tek erkeklerde hayal ettikleri başarıyı yakalamak istediklerini ifade etti.

Olimpiyat oyunlarına daha önce Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak'ın tek kadınlar kategorisinde katıldığını hatırlatan başkan Özmekik, şunları kaydetti:

"Onları bir kez daha kutlamak istiyorum. Milli badmintoncu Emre Lale ile şu ana kadar hiç elde edemediğimiz tek erkekler kategorisinde olimpiyatlara girme fırsatı oluşturmayı ümit ediyoruz. Emre Lale'nin, Kuala Lumpur’da geçireceği kamp dönemiyle birlikte 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kota puan müsabakalarında daha iyi performanslar sergileyeceğine inanıyorum. Bu kamp dönemiyle inşallah hayal ettiğimiz başarılara ulaşacağız."


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :