Milletvekillerine verilecek dizüstü bilgisayar

Milletvekillerine verilecek dizüstü bilgisayar

TBMM Başkanlığı:-"Bilgisayar alımı ihalesiyle FETÖ konusu arasında ne öncesinde ne de sonrasında hiçbir bağlantı söz konusu değildir"

TBMM (AA) - TBMM Başkanlığından, milletvekillerine verilecek dizüstü bilgisayar ihalesiyle FETÖ konusu arasında ne öncesinde ne de sonrasında hiçbir bağlantının söz konusu olmadığı bildirildi.

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında "Meclis’te milletvekillerine dağıtımı yapılacak olan bilgisayarların temin edilecek firmanın FETÖ soruşturmasına takılması nedeniyle dağıtılamadığı" yönünde haberler çıktığı anımsatıldı.

Milletvekillerinin yasama ve denetim faaliyetlerine en etkin şekilde katılımını temin ile lojistik ve teknik destek vermek üzere dizüstü bilgisayar verilmesinin kararlaştırıldığı hatırlatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Bilgisayarların Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden temini için dizüstü bilgisayar alımı ihalesine çıkılmıştır. Ancak hazırlanan teknik şartnamede ihtiyaca binaen değişikliğe gidildiğinden ihale iptal edilmiştir. Oluşan yeni ihtiyacı karşılayacak teknik şartname çalışmasının tamamlanmasından sonra Devlet Malzeme Ofisi Müdürlüğü tarafından açık ihale usulü ile alım işlemleri gerçekleştirilecektir. Bu ve benzeri haberler niyet okumadan ibarettir. Bu ihale ile FETÖ konusu arasında ne öncesinde ne de sonrasında hiçbir bağlantı söz konusu değildir."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :