Milletvekiller Akış: gururluyuz

Milletvekiller Akış: gururluyuz

AK Parti Konya Milletvekilleri Akış ve Samancı, kutlama mesajı yayımladı

 AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Konya Milletvekili Mustafa Akış ile AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Akış mesajında, Konyalı olarak böyle bir haberin kendilerini gururlandırdığını belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos Pazar günü cumhurbaşkanı seçilmesi ile parti olarak 27 Ağustos'ta olağanüstü genel kongre yapacaklarını ifade eden Akış, mesajına şöyle devam etti:

"2001'den beri partimizin lideri, 2002'den beri de ülkemizin lideri olan ve ülkemize adeta çağ atlatan Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından partimizin, ülkemizin aynı heyecan ve daha güçlü olarak yoluna devam edeceğine inanıyoruz. Sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde sevilen Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun bu göreve layık görülmesi, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bakanımızın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz."

Samancı ise mesajında, yeni Türkiye'nin inşasında AK Parti bünyesindeki her ferdin 2023 hedefleri doğrultusunda yılmadan, yorulmadan Türkiye'nin gücüne güç katmak için çalıştığını bildirdi.

AK Parti olarak, önemli bir dönüm noktasının daha başarıyla neticelendirilerek, tam demokratik, daha güçlü ve yeni Türkiye hedefine, yapılan istişareler neticesinde Davutoğlu ile ilerleme kararı alındığını vurgulayan Samancı, Davutoğlu'na başarılar dileyerek, kararın yeni Türkiye ve tüm insanlığa hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı