Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de

Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de muhtarlarla buluştu.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen  toplantıda konuşan Babaoğlu, Beyşehir Gölü zemin temizliği çalışmalarına değindi. İsteklerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye ilettiklerini ifade eden Babaoğlu, "Mogan Gölü'nde yürütülen zemin temizliği çalışmalarının bir benzerinin de Beyşehir Gölü'nde gerçekleştirilmesi ilgili başlatılan çalışmalar sürüyor. Bakanımız sağ olsunlar konuya çok ilgi gösterdi. Bu kapsamda yetkililer ilçemizde. Bu konuyu geniş bir toplantıda ele alacağız." dedi.

milletvekili-babaoglu--(2).jpg

 Toplantıya, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Derebucak AK Parti İlçe Başkanı Adem Sütçü, Hüyük AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Büyükgündüz, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, belediye meclis üyeleri, partililer ve mahalle muhtarları katıldı. Aa