Milletvekili Akış, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Milletvekili Akış, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’de basın mensuplarıyla kahvaltı bir araya geldi.Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı...

 AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’de basın mensuplarıyla kahvaltı bir araya geldi.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa Beyşehir, Hüyük, Derebucak KOSKİ Bölge Sorumlusu Ali Özdemir, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü de katıldı.

Akış, Türkiye tarihinde ilk defa halkın kendi cumhurbaşkanını kendisinin seçtiğini belirtti.

Bunun Türkiye için çok önemli bir konu olduğunu ifade eden Akış, şunları kaydetti:

"Allah’a hamdolsun bu seçimden de alnımızın akı ile çıktık. 2002'den bu yana Türkiye’nin önemli bir ülke olması için, lider bir ülke olması için mücadele eden Genel Başkanımız, partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı ve ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak yeni görevine başladı. Bundan ziyadesiyle mutluyuz ve teşekkür ediyoruz hemşerilerimize. Çok ciddi bir destek gördük ve yüzümüzü kara çıkarmadılar."

AK Parti'deki genel başkanlık değişiminin de Türk siyasi hayatında bir ilk olduğunu anlatan Akış, "Oylarını üç dönemdir artırarak tek başına iktidar olmuş bir iktidar partisinde bu kadar sükunetle bir değişim yaşanmasının başka bir örneği yok. Biz biliyoruz ki AK Parti'nin selameti ve güçlü olması Türkiye’nin selameti ve güçlü olması demektir. AK Parti Türkiye demektir ve biz partimize zarar verseydik Türkiye’ye zarar vermişiz demektir" dedi.

AK Parti’nin 2. Genel Başkanı'nın Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmasının Konyalılar ve Beyşehirliler için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu anlatan Akış, Konyayı bilen, meseleleriyle ilgilenen bir kişinin Genel Başkanlığa seçilmesinin ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı