Milletvekili Akgül, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Milletvekili Akgül, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Çayıralan ilçesinde "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma" yarışmasında dereceye giren 13 öğrenciyi...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Çayıralan ilçesinde "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma" yarışmasında dereceye giren 13 öğrenciyi dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi.

Çayıralan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ertuğrul Bey Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Milletvekili Akgül, öğrencilerin İstiklal Marşı'nı en güzel okumak için birbiriyle yarışmalarının her şeyden daha önemli olduğunu belirtti.

Akgül, "Ben burada bu milli bilinçte olan çocuklarımızı daha da teşvik etmek için, onları bu milli bilince teşvik eden ailelerine teşekkür etmek için bu ödül törenine katılmak istedim. Tüm çocuklarımızı alınlarından öpüyorum." dedi.

16 Nisan’da ülkenin geleceği ve çocuklar için tarihi bir oylama yapılacağını dile getiren Akgül, şunları kaydetti:

"Bu referandum, ne Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek, ne de biz milletvekillerini seçecek. Sadece ve sadece ülkenin geleceği için, güçlü bir Türkiye için oy kullanılacak. Türkiye sadece bizim, sizin değil. Bu kutsal vatan toprağı hepimizin. Bizim menfaatimiz için gerek dış güçler, gerekse terör örgütleri hiç iyi düşünür mü? Düşünmez. Ama bu saydıklarımın hepsi bu referandumda hayır çıkmasını istiyor. İnşallah siz veliler olarak, çocuklarımızı düşünerek, ülkemizi düşünerek, çocuklarımızın daha mutlu yarınlara ulaşacağını düşünerek tercihlerinizi o doğrultuda yaparsınız."

Törene, Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, kurum müdürleri, veliler, dereceye giren öğrenciler ve vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :