Milletvekili aday adaylarından Çubuk Belediye Başkanı Acehan'a ziyaret

Milletvekili aday adaylarından Çubuk Belediye Başkanı Acehan'a ziyaret

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Ankara 2. bölgeden başvuru yapan milletvekili aday adayları Çubuk Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Ankara 2. bölgeden başvuru yapan milletvekili aday adayları Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, makamda gerçekleşen görüşmede, kendisini ziyaret eden Lokman Özden, İbrahim Özden, Ahmet Baba, Onur Alp Başayar ve Nazlı Ergül'e başarı diledi.

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Acehan, "Bu kadar çok aday adayının olması partinin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Bu parti çatısı altında siyasete giren, aday adayı olan herkes bizim için değerli. Allah, her zaman doğru olanın yanındadır. Hedefimiz Ankara'da en yüksek oy oranına ulaşmak. Partimize bu kadar yoğun bir teveccüh olması partimizin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle genç arkadaşlarımızın aday adaylığı bizleri mutlu ediyor. Partimize gönül veren herkes başımızın tacıdır." diye konuştu.

Milletvekili aday adayları daha sonra seçilmeleri halinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri Acehan ile paylaştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :