’Milletimizin Desteğine ve Samimiyetine İhtiyacımız Var"

’Milletimizin Desteğine ve Samimiyetine İhtiyacımız Var"

“Paralel yapılanmaya karşı en iyi şekilde mücadele edebilmek için milletimizin desteğine ve samimiyetine ihtiyacımız var"

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı, Başbakanlık Basın Halkla İlişkiler eski Müşaviri Havvanur Ünver ALTUN, “Paralel yapılanmaya karşı en iyi şekilde mücadele edebilmek için milletimizin desteğine ve samimiyetine ihtiyacımız var. Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli” dedi.

 

2023 TÜRKİYESİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ…

Ünver ALTUN;  ‘’ Milletvekili olmak istememin en önemli sebeplerinden biri Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Başbakanımızla ve inşallah 400 milletvekiliyle beraber, Yeni Türkiye’nin inşasında, Ak Parti’nin kutlu davasında yüreğimi ortaya koyarak, devletimiz ve milletimiz için mücadele edebilmektir. İnşallah, rabbim izin verirse Konyalı hemşehrilerimin desteğiyle, Yeni Türkiye’nin oluşumu için hep birlikte mücadele edeceğiz’’ dedi. 

 

DAVAMIZ AK, SEVDAMIZ AK… 

Ünver ALTUN;  ‘’ Yeni Türkiye’nin oluşumunda samimi, dürüst, devletine, milletine yürekten bağlı insanlara ihtiyaç var.  Hepimizin birlik beraberlik ve kenetlenmeye ihtiyacımız var. Böyle bir süreçte 2023 vizyonu hedefimiz. Kuru kuruya bir dava değil. İnşallah bu davada bize de görev verilir.  Biz de layıkıyla yerine getiririz’’ şeklinde konuştu. 

 

Osmanlıca’nın önemi bir kat daha arttı…

Ünver ALTUN;  ‘’ Şehbenderzade Filibeli Ahmet Hilmi’nin İslam Tarihi İsimli Eserini Osmanlıca’ dan günümüz Türkçesi’ ne çevirdim ve sadeleştirdim. Bu çok önemli bir eser. Yeni nesil geçmişinden kopmamalı, tarihini iyi bilmeli. Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını idrak ettiğimiz bu önemli günlerde ÇANAKKALE’ de vatanı, milleti için çocuk denecek yaşta şehit verdiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyorum ve şunu özellikle ifade etmek istiyorum. Geçmişimizi bilmeden, kültürümüze, milli benliğimize sahip çıkamayız. Osmanlıca eski dil diye karşı çıkanlar bilsinler ki, Osmanlıca bizim öz dilimizdir. Eski değil eskimeyen dildir Osmanlıca. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na kitabımı yayınlandıktan sonra takdim ettim. Kendilerinden bu konuyla ilgili bir hassasiyet ve ilgi oluştuysa bilemiyorum. Eğer olduysa kendim adıma bahtiyar olurum’’ ifadelerinde bulundu.