Miles&Smiles bir çifti Los Angeles'a götürecek

Miles&Smiles bir çifti Los Angeles'a götürecek

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın mil programlı kredi kartı Miles&Smiles, düzenlediği yarışmayla belirlenecek şanslı bir çifti, 12 Şubat'ta ABD'nin...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın mil programlı kredi kartı Miles&Smiles, düzenlediği yarışmayla belirlenecek şanslı bir çifti, 12 Şubat'ta ABD'nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek 59. Grammy Ödülleri Törenine götürüyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyen Miles&Smiles kredi kartı sahiplerinin öncelikle @milesandssmileskk Instagram hesabını takip etmesi gerekiyor.

13 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek yarışmada katılımcıların kendilerinin de içinde bulunduğu yurt içinde veya yurt dışındaki seyahatlerinden çekilmiş bir fotoğrafı kısa hikayesiyle, #hayatımgezmek etiketiyle paylaşmaları yeterli oluyor.

Mastercard ayrıcalığıyla Los Angeles seyahati yaşamak ve 59. Grammy Ödülleri Törenini, dünyanın önde gelen sanatçılarıyla yerinde izlemek isteyen Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, tören sonrası After Party etkinliğine de katılma şansı elde edecek.

Miles&Smiles-Mastercard sponsorluğundaki yarışmanın detaylarına https://www.milesandsmiles.net/kampanyalar/diger/miles-smiles/59-grammy-odul-torenine-miles-smiles-mastercard-ayricaligi-ile-katilmak-paha-bicilemez linkinden ulaşılabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :