'Mıknatıs çocuk' görenleri şaşırtıyor

'Mıknatıs çocuk' görenleri şaşırtıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 12 yaşındaki çocuğun vücudu metal eşyaları adeta mıknatıs gibi çekiyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde çatal, kaşık, madeni para ve metal eşyaları mıknatıs gibi çeken çocuk görenleri şaşırtıyor.

miknatis-cocuk-gorenleri-sasirtiyor-1.jpg

Mehmet Akif Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Mehmet Kanlı, evdeki metal eşyaların üzerine yapıştığını 3 yıl önce fark etti ve etrafındakiler tarafından "mıknatıs çocuk" olarak anılmaya başladı.

Kanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce bir televizyon programına katılan yarışmacının yaptıklarından etkilendiğini söyledi.

miknatis-cocuk-gorenleri-sasirtiyor-2.jpg

Daha sonra evdeki çatal, kaşık ve madeni para gibi metal eşyaların üzerine yapıştığını fark ettiğini anlatan Kanlı, "Eşyalar sadece vücudumun göğüs kısmına yapışıyor. Son olarak ütü ve cep telefonunun da yapışıp yapışmayacağını merak ederek denedim ve başarılı oldum. Çok mutluyum böyle bir yeteneğim olduğu için." dedi.

Anne Derya Kanlı da metal eşyaların oğlunun vücuduna yapıştığını görünce çok şaşırdığını dile getirerek, "Metal cisimler daha çok göğüs kısmına yapışıyor. Kaşık, çatal, para, küpe, mıknatıs tarzı eşyalar yapışıyor. Eve gelen misafirler de oğlumun bu yeteneğini duyunca yapmasını istiyorlar." ifadelerini kullandı.

Etiketler :