MİDDER Niğde Şubesi gazetecilerle buluştu

MİDDER Niğde Şubesi gazetecilerle buluştu

NİĞDE (AA) - Niğde'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Ali Gökkuş, gazetecilerle bir araya geldi.Gökkuş ve dernek üyeleri,...

NİĞDE (AA) - Niğde'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Ali Gökkuş, gazetecilerle bir araya geldi.

Gökkuş ve dernek üyeleri, bir restoranda düzenledikleri kahvaltı programında, kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Gökkuş, derneğin hain darbe girişiminden yaklaşık bir ay sonra Manisa'da kurulduğunu ve şu anda 55 ilde temsilciliklerinin bulunduğunu söyledi.

Hedeflerinin 81 ilde temsilcilik açmak olduğunu anlatan Gökkuş, şunları kaydetti:

"Dernek olarak milli birlik ve beraberliğine önem veren, bu birliğin tesis ve temini için uğraşan sivil toplum kuruluşu olarak kurulduk. İnsanların siyasi görüşleri etnik kökenleri ne olursa olsun bu ülke sınırları içerisinde yaşayan, kendini Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir bireyi olarak gören herkese kapımız sonuna kadar açık. Biz vatan hainleri, bayrak düşmanları ve FETÖ'cü diye tabir ettiğimiz ülkede hain darbe girişimine kalkışan insanlarla bağdaşamıyoruz, bağdaşamayız. Bunun haricinde 7'den 70'e herkesin yanımızda yeri var. Onlarla birlikte hareket etmek isteriz. MİDDER milletten güç doğacağına inanan ve milletiyle birlik ve bütünlüğü önemseyen bir dernek, sivil toplum kuruluşudur. Çalışmalarımız da bu doğrultuda olacaktır."

Programa Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, MİDDER üyeleri ve basın temsilcileri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :