Michelin iki yeni lastik tanıttı

Michelin iki yeni lastik tanıttı

İSTANBUL (AA) - Michelin, iki yeni lastiğini Paris Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Michelin’in...

İSTANBUL (AA) - Michelin, iki yeni lastiğini Paris Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Michelin’in kış sertifikalı ilk yaz lastiği Michelin CrossClimate, Şubat 2017’den itibaren yeni serisi CrossClimate+ ile yollarda olacak.

Michelin CrossClimate+ lastiği kuru zeminde premium yaz lastiği konumunu korumaya devam ederken, karlı zeminde ilk kilometreden son kilometreye kadar "üstün" çekiş performansı göstererek ürünlerin uzun ömürlü olmasına katkı sağlıyor.

Spor ve yüksek performanslı otomobiller için motorsporları tecrübesi ile tasarlanan yeni Michelin Pilot Sport 4S, yüksek direksiyon hassasiyeti ve hızlı tepki seviyesi sayesinde otomobil kullanıcılarına sürüş keyfi sunuyor. Zorlu koşullarda bile yolu kavrayan lastikler, optimize edilmiş yeni sırt deseni sayesinde tüm zeminlerde "maksimum" performans sağlıyor.

"Çift bileşen" teknolojisi sayesinde hem kuru hem de ıslak zeminde "mükemmel" kontrol ve frenleme performansı sunan Michelin Pilot Sport 4S, kullanılan yeni hibrid teknolojisi sayesinde tüm koşullarda güvenlik beklentisi olan sürücülerin ve lider spor araç üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Michelin Pilot Sport 4S, 19” ve 20”ta 34 farklı ebat ile 2017’nin ocak ayından itibaren yollarda olacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :