MHP'li başkandan Konyaspor’a destek çağrısı

MHP'li başkandan Konyaspor’a destek çağrısı

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Konyaspor’un Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı için taraftarlara seslenerek, “Sahadaki yerimizi alarak temsilcimiz Konyaspor’a destek verelim” dedi.

 

Konu hakkında MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nda taraftarlar grubu başkanlarıyla bir basın toplantısı gerçekleştiren MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan Fenerbahçe maçı için taraftarlara destek çağrısı yaptı. Konyaspor’un, Konya’nın en önemli markalarından birisi olduğuna dikkat çeken Çipan şunları söyledi: “Selçuklu'nun kadim başkenti Konyamızın tarihi, kültürel, ticari, siyasi bir çok değeri vardır. Hiç şüphesiz Konyaspor da bu değerli içinde önemli bir yer tutmaktadır. Konyalıyı bir arada tutan aynı yöne bakmaya vesile olan önemli bir unsurdur Konyaspor. Bazen horlansa da bazen itilip kalkılsa da Konya için yatsınması mümkün olmaya bir markadır Konyaspor. Herkesin malumudur ki futbol asla tekbaşına futbol değildir. Futbol sportif faaliyet olmasının yanısıra, turizm demektir, reklam demektir, yayın demektir, tekstil demektir kısacası futbol aynı zamanda ekonomi ve denge demektir.  Konyaspor, birçok denge ve güç karşısında, asla, yalnız bırakılmaması gereken, lobilere terk edilmemesi gereken bir yapıdır. Şehrimizin bütün yöneticilerinin, bütün siyasilerinin, bütün kurum ve kuruluşlarının bütün halkının Konyaspor çatısı altında tek yürek olması ve takımımızı yalnız bırakmaması en büyük arzumuzdur.

BİZLER DE TRİBÜNDE OLACAĞIZ

Malumunuz bu hafta yani Spor Toto Süper ligin beşinci haftasında sahamızda Fenerbahçe Spor Kulübünü misafir edeceğiz. Spor camiamızda, taraftarımızda ve dahi bizlerde bu maçın adil yönetileceği, tarafların ve taraftarların fair play ruhuna uygun, centilmence hareket edeceği, sahada futbol adına iyi bir oyun, tribünlerde de iyi organizasyonlar göreceği arzu ve beklentisi yüksektir. Bizler, Konyaspor taraftarı olarak bu maçı, taraftarlarımızla birlikte ‘Kuzey Üst Tribünü’nde takip edeceğiz.  Şimdiden, başta maçı yönetecek olan hakem heyetimiz olmak üzere karşılaşmada görevli herkese ve Anadolu Kartalı Konyasporumuza başarılar diliyorum.  Bu vesileyle de başta kadınlarımız olmak üzere herkesi tribünlere davet ediyor, Konya halkına, esnafımıza, taraftarlarımıza, gösterecekleri sağduyu, misafirperverlik ve centilmenlik için şimdiden teşekkür ediyorum.”  Spor Servisi

Etiketler :