MHP’li 11 başkandan Tarık Taşcı’ya destek

MHP’li 11 başkandan Tarık Taşcı’ya destek

Milliyetçi Hareket Partisi 11 İl Başkanı, “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma “ mesajı ve MHP Konya İl Başkanlığına atanan Av. Tarık Taşcı’ya destek vermek amacıyla bir nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP Konya İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, KHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, MHP Kahraman Maraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, MHP Kilis İl Başkanı Mehmet Ali Özkaraca, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyucu, MHP Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün, Şanlı Urfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisinin birbirinden değerli 11 İl Başkanının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Konya İl Başkanı Av. Tarık Taşcı “Değerli İl Başkanlarımızın bu anlamlı ziyareti bana ve yönetim kurulu üyelerimize güç ve moral vermiştir. Bu güç ve moral ile Konyamızda daha iyi hizmet verebilmek için daha çok çalışacağız”dedi. MHP İl Başkanı Av. Tarık Taşcı’nın ziyarete gelen başkanları tek tek tanışmasının ardından MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, tüm başkanlar adına bir konuşma yaptı. Başkan Çetinkaya konuşmasında şu sözlere yer verdi.” Her şeyden önce bizler Türk milliyetçiliğimizden gurur duyuyoruz. Bazıların milliyetçilik anlayışı aynı değildir. Onun için Türk milliyetçiliği kimsenin ayakları altına da aldırmayız. Bunun her kesim tarafından bilinmesini istiyoruz. Mevcut AKP hükümeti son 10 yıldır ülkeyi hatalarla yönetiyorlar. Bu hatalarla ülke gündemindeki sorunları çıkmaza sokuyorlar. Bunun yanı sıra istismar ve kirli pazarlıklar içerisindeler. Son olarak ülke gündeminde yerini alan barış senaryoları ile BDP ve PKK ile pazarlık masalarına kalkmıyorlar. Biz şunu merak ediyoruz. Kiminle barış yapacaklar ve sonucu ne olacak. Bunu bilmek istiyoruz. Yaptıkları her şeyi sözde yapıyorlar. Onun için bir an önce bu çalışmalarını bırakmaları gerekmektedir. Başkan Çetinkaya sözlerine MHP Genel Merkezi tarafından MHP Konya İl Başkanlığına atanan Av. Tarık Taşcı ve yönetim kurulu üyelerine başarı temennisinde bulunarak tamamladı. Konya’ya gelen MHP’li İl il başkanlarıMevlana Müzesini ziyaret ettikten sonra Konya’dan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler