MHP'den resmi açıklama geldi Devlet Bahçeli rutin kontrol için hastanede!

MHP'den resmi açıklama geldi Devlet Bahçeli rutin kontrol için hastanede!

MHP'den resmi açıklama geldiDevlet Bahçeli rutin kontrol için hastanede!

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.

Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığını duyuran Habertürk daha sonra bu haberini; "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rutin kontroller için hastaneye gittiği bildirildi." diye değiştirdi.

Bahçeli'nin Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde olduğu bildirildi.

Habertürk TV muhabiri Fevzi Çakır'ın hastane önünden verdiği son bilgilere göre sabah saatlerinde partideki makamına giden Bahçeli saat 10.00 sıralarında bir rahatsızlık hissetti.

Bahçeli'nin Başkent Üniversitesi hastanesine tansiyon şikayeti ile geldiğini belirten Çakır, MHP liderinin sağlık durumunun iyi olduğu rutin kontrollerinin tamamlanmasının ardından taburcu olacağı bilgisini paylaştı.

ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı Devlet Bahçeli'nin yakın çevresinden aldığı bilgiye göre MHP liderinin rutin kontrol için hastanede olduğunu, sağlık durumunun da iyi olduğu bilgisini verdi.

MHP liderinin sağlık durumunu öğrenmek için çok sayıda parti yöneticisi ve milletvekilinin ise hastaneye geldi belirtildi.

MHP'den resmi açıklama ise saatler sonra geldi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde yaptığı açıklamada endişelerin yersiz olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddialarını yalanlayarak "Sağlık durumu son derece iyi, şuuru açık" dedi.

"Beyin kanaması ya da kalp sorunu yoktur! Şu an dinleniyor..." diyen Yalçın, MHP liderinin sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi:

“Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır”