MHP Yunak’ta ilk resmi başvuruyu Abdülkadir Çevik yaptı

MHP Yunak’ta ilk resmi başvuruyu Abdülkadir Çevik yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunak İlçe Teşkilatında ilk belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapıldı.

Abdülkadir Çevik, MHP’den Yunak Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı. MHP Yunak İlçe Başkanlığı’nda Yunak Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Abdülkadir Çevik , “Biz makamın gururuna değil, hizmetin onuruna talibiz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken Yunak MHP sessizliğini bozdu.31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için belediye başkan aday adaylık süreci devam eden MHP’de, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yunak Temsilcisi Abdülkadir Çevik, Yunak Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı oldu.

 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi kamuoyunda ismi sıkça anılan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yunak Temsilcisi Abdülkadir Çevik, Milliyetçi Hareket Partisi Yunak İlçe Başkanlığı'na başvurusunu sundu. Yakın çevresi ve partililerle birlikte MHP İlçe binasına gelen Çevik, müracaat için evraklarını MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil’e teslim etti. Başkan Bayram Çil, aday adayı Çevik’e başarılar dileyerek evraklarını teslim aldı.

Aday adayı olmasının ardından açıklamada bulunan Abdülkadir Çevik, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparken, her şeyden önce parti başarısının önemli olduğunu işaret etti. Bu bağlamda aday kim olursa olsun şartsız koşulsuz destek vereceğini söyleyen Çevik , "Başvuru yapacak olan tüm aday adayı arkadaşlarımız birbirinden değerli kişiler olacaktır. Kendisinin aday gösterilmesi ve seçimi kazanmaları durumunda ise yönetim biçimi ile ilgili bilgiler veren Çevik, katılımcı ve bütünleştirici bir politika izleyeceklerini belirtirken, "Yunak’ın bugününü değil, en az 20 yıl sonrasını dizayn etmek istiyoruz. Uzun yıllardan bu yana çeşitli görev ve pozisyonlarda aktif rol almam sebebi ile Yunakımızın her türlü sorunu ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için gerek atılması gereken adımlar gerekse yapılması gereken projelerin bilincindeyiz. İlçemizde bulunan herkesle birlikte ortak akıl yürüterek, tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde, hiç kimseyi ötekileştirmeden gece gündüz çalışacağız" şeklinde konuştu.