MHP, Özaltun'u tebrik etti

MHP, Özaltun'u tebrik etti

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanı seçilen Murat Özaltun'u tebrik etti.

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanı seçilen Murat Özaltun'u tebrik etti.

Taşkın, MHP ilçe Belediye Başkan adayı Süleyman Şenol, seçimde göreve gelen partili belediye meclis üyeliğine seçilen isimler ve partililerle ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında seçim sürecini ve sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimlerde göreve gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u tebrik eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Seçim  sonuçları gösteriyor ki; MHP her ne kadar seçimi kazanmamış olsa bile çok güçlü bir desteği arkasına almayı başarmıştır, rakamlar bunu göteriyor. Yüzde 50'ye yakın oy alan MHP, Beyşehir halkının kendisine güçlü muhalefet görevi verdiğinin farkındadır. Belediye meclisine, partimizden seçilen 9 arkadaşımız ve büyükşehir belediye meclisine verilen 2 arkadaşımızla halkımızın hizmetinde olmaya devam  edeceğiz. MHP Beyşehir ilçe teşkilatı olarak seçim sonuçlarını kendi açımızdan doğru analiz edeceğiz, eksiklerimizi ve yanlışlarımızı ortaya koyacağız. Partimize ve adayımıza destek veren 20 bin hemşehrimizin sesi olarak ve tüm Beyşehir'in muhalefet görevi verdiği kadro olarak bundan sonra söz verilip de yapılmayan tüm hizmetlerin takipçisi olacağız. Bunun yanında hemşehrilerimizin yüzünü güldürecek bütün çalışmalarda belediyenin ve iktidar partisinin temsilcilerinin yanında olacağımızın da bilinmesini istiyorum, çünkü bizim için aslolan Beyşehir'dir, Beyşehirlidir."

MHP Beyşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Şenol da Özaltun'a başarı dileğinde bulunarak, "Zaman kaybetmeden, hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek için çaba göstermesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı