MHP MERAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

MHP MERAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Konya S.M. Mali Müşavirler Meslekte Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Paparacı ve Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek MHP Meram İlçe Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanlığının 19 Mart 2017 Pazar günü Esnaf sanatkarlar odası konferans salonunda yapılan olağan genel kurulunda 207 delegenin oy kullandığı seçimde 162 oy alarak yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Ay ve ekibine ziyaretler sürüyor. MHP Meram’a günün ilk hayırlı olsun ziyaretini Konya S.M. Mali Müşavirler Meslekte Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Paparacı ve yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Günün ikinci ziyaretini ise Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek gerçekleştirdi.

Her iki başkanda ziyaretlerinde MHP Meram İlçe Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay “ MHP Meram İlçe Teşkilatında delegelerimizin teveccühü ile yeniden göreve getirildik. Meram İlçemizdeki hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. MHP Meram Teşkilatı olarak STK, Dernek ve Odalarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ziyaret ederek onurlandıran dernek başkan İbrahim Paparacı ve Oda Başkanımız Seyit Faruk Özselek ve yönetim kurulu üyelerine sahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.