MHP Konya İl Başkanlığından Ilgın'a ziyaret

MHP Konya İl Başkanlığından Ilgın'a ziyaret

MHP Konya il başkanlığınca düzenlenen ilçe teşkilatı ziyaretleri ILGIN ilçesiyle devam edildi

Ziyarette MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı,  MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, Başkan Yardımcıları Halit Atasoy, İbrahim Ay, Veli Ayyürek, Zeki Türker, Erdoğan Koru ve İl Yönetim Kurulu Üyesi H. Hüseyin Camızcı da hazır bulundu. Heyeti Ilgın'da MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Cemil Arslan ve ilçe yönetim kurulu  karşıladı. Heyet ilk önce ilçe teşkilat binasına geçerek çalışmalar hakkında ve Ilgın'ın sorunları hakkında bilgi aldı. İlçe teşkilatının ardından bir düğüne katılan heyet, ardından ilçe halkı ile sohbet etti.

MHP olarak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman  halkın içinde olduklarını dile getiren MHP Konya İl başkanı Murat Çiçek, halkın sıkıntılarını ve sorunlarını belirleyebilme açısından bu ziyaretlerin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Milliyetçi Hareket Partisi, olarak temel amacımız sorunu yerinde görmek ve çözüm üretebilmektir.  Problemlerin biran önce çözülebilmesi için, Milletvekillerimiz ve il  başkanlığımız  olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

MİLETVEKİLİ FARUK BAL

Yerel seçimlerin ardından devreye giren Büyükşehir Yasası'na değinen Milletvekili Faruk Bal da, AK Parti tarafından halka verilen sözlerin biran önce yerine getirilmesi gerektiğini ifade etti. "Ilgın'ın belediyecilik anlamında daha iyi hizmet almalı’ diyen Milletvekili Bal, "Ilgın Konya’mızın güzide ilçelerinden biri. Bu açıdan ilçemizin kalkınması ve gelişimi doğrudan Konya'yı ve Türkiye'yi etkileyecektir. Bu bakımdan seçimden önce iktidar tarafından verilen sözler yerine getirilmelidir. Ilgın hak ettiğini almalı ve hak ettiği yere gelmelidir" ifadelerini kullandı. 

MİLETVEKİLİ MUSTAFA KALAYCI

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da mecliste yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kalaycı, "Her vatandaşımız gibi ilçe halkımız da Torba Yasa'nın biran önce çıkmasını bekliyordu. Özellikle devlete yönelik borçlarında yapılandırma beklerken, beklentisi AKP tarafından boşa çıkarıldı. Diğer yandan emeklilere yönelik, çiftçilere yönelik düzenlemeler de askıya alınmış oldu.  Seçimin hemen ardından TBMM’e tatile girdi ve görüşmeler yarım kaldı. Böyle giderse yılbaşından önce çıkma ihtimali yok. AKP kurnazlık yapmıştır. dedi

Ilgın İlçe Başkanı Cemil Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekillerimize ve  il başkanlığımıza  ziyaretleri için teşekkür ederiz, dedi.