MHP Karatay’da Küçükdoğru dönemi

MHP Karatay’da Küçükdoğru dönemi

MHP Karatay Eski İlçe Başkanı Remzi Karaarslan’ın MHP Konya İl Başkanlığına atanması ile birlikte MHP Karatay İlçe Başkanlığına Sebahattin Küçükdoğru atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından MHP Karatay Eski İlçe Başkanı Remzi Karaarslan’ın MHP Konya İl Başkanlığına atanması ile birlikte MHP Karatay İlçe Başkanlığına Sebahattin Küçükdoğru atandı. MHP Karatay İlçe Teşkilatında düzenlenen törenle Karaarslan görevi Küçükdoğru’ya devretti.  Devir teslim töreninde konuşan Sebahattin Küçükdoğru, kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Küçükdoğru, ‘’Hepinizin bildiği üzere, Karatay İlçe Başkanımız Remzi Karaarslan Bey’in il başkanlığı görevine atanmasının ardından Karatay İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir.  Bizleri bu göreve layık gören, Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’e, Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı Bey ile İl Başkanımız Remzi Karaarslan Bey’e teşekkürlerimizi arz ediyorum. 

mhp-karatay’da-kucukdogru-donemi--(1).jpg

Türkiye’nin milli varlığına ve tarihi misyonuna sahip çıkmanın adı olan Milliyetçi Hareket Partimiz bu yıl kuruluşunun 50. Yıldönümünü yaşamaktadır.  Böylesi önemli bir dönemde bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek partimizin hizmet çıtasını üst seviyelere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, Sevdamız Türkiye,  Sevdamız Türk milletinin yükselişine çağrıdır. Sevabımız ise yalnızca Allah'tandır ‘’ diye konuştu.

mhp-karatay’da-kucukdogru-donemi--(3).jpg

BAŞKAN KARAASLAN: BU KUTSAL GÖREV BİR BAYRAK YARIŞIDIR

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise konuşmasında, önceki dönemlerde görev alan teşkilat mensuplarına hizmetleri için teşekkür ederek, “Bu kutsal görev bir bayrak yarışıdır. MHP İlçe yönetimimizde görev alan arkadaşlar bu ulvi çatı altında görevlerini en iyi şekilde yapma gayretinde olacaklardır. Memlekete hayırlı hizmetler yapacaklarına inanıyoruz. Türkiye’mize ve Konya’mıza faydalı hizmetler sunma gayretinde olacaklar. Yüce Allah; Vatan, Millet, Kur’an için çalışan herkesin yar ve yardımıcısı olsun.  Genel Başkanımız, Ülkücü Hareketimizin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin şu önemli sözlerini bir kez hatırlatmak isterim; Üç hilâl gönüllerden düşmeyecek, davamız emin ellerde yükselişine devam edecektir.’’

KORKMAZ: BAŞARIYA GİDEN YOL, GAYRETTEN GEÇER

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Korkmaz ise, “Karatay'da hizmet yapmak diğer ilçelerle hizmet yapmakla beraber tabi sorunları, problemleri beraberinde getirebilir. Fakat ülkücü hareketin duruşu ve vatan sevdalısı değerli yönetici arkadaşlarımızla beraber bu bayrağı burada yukarıya çıkarmak Zafere giden yolda başarıya giden yolda gayret göstermekten geçeceğini düşünüyorum’’ dedi.

mhp-karatay’da-kucukdogru-donemi--(6).jpg

Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan, Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Kamu-Sen İl Temsilcisi Veli Doğrul, Ülkü-Bir Genel Başkanı Fatih Çakmaktepe, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.