MHP İl Başkanı Sedef, MHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

MHP İl Başkanı Sedef, MHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı

YOZGAT (AA) - MHP Yozgat İl Başkanlığından istifa eden Ethem Sedef, MHP'den Yozgat milletvekili aday adaylığını açıkladı. Sedef, bir otelde düzenlediği...

YOZGAT (AA) - MHP Yozgat İl Başkanlığından istifa eden Ethem Sedef, MHP'den Yozgat milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Sedef, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar ülkü ocakları, MHP merkez ilçe başkanı ve 2 dönem il başkanı olarak görev yaptığını söyledi.

Yozgat sevgisini hiçbir zaman yüreğinden eksiltmeden partili partisiz bugüne kadar gelip ihtiyacını anlatan, selam veren herkese elinden geldiğince yardım etmeye, sorununu çözmeye çalıştığını anlatan Sedef, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetin, duruşun, samimiyetin, güler yüzün karşılığını görüyoruz. Allah'a şükür alnımızı yere indirecek hiçbir şeyin içerisinde olmadık. Niyetimiz halis dedik. Biz hazırız. Kısmette milletvekili olmak varsa olur, kısmetimizde yoksa olmaz. Bunu bilerek yola çıktık. Listenin birinde de olsak, dördünde de hiç yazılmasa dahi listede olmasam dahi boynumuz kıldan incedir. Biz hesap yapmadık. Biz MHP'ye gönül verirken hiç buraları düşünmedik. Nerede olursam olayım Yozgat'ta en fazla çalışan aday adayı ismi Ethem Sedef olacak." dedi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :