MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kalaycı:

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kalaycı:

"Biz, Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına 'evet' diyoruz. Türklüğün gurur ve şuuru, İslam'ın ahlak ve fazileti yeni bir ruhla Türkiye'nin prangalarını sökecektir"

YALOVA (AA) - MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Biz, Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına 'evet' diyoruz. Türklüğün gurur ve şuuru, İslam'ın ahlak ve fazileti yeni bir ruhla Türkiye'nin prangalarını sökecektir." dedi.

Kalaycı, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin başını çektiği hayır cephesinin kara propaganda yaptığını söyledi.

Haklarındaki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Kalaycı, şöyle konuştu:

"Sürekli yalan ve uydurma haberler üretilmekte, her türlü tezvirat ve dedikodu dolaşıma sokulmaktadır. 'Evet' çıkarsa eyalet sistemi gelirmiş, Türkiye bölünürmüş. Şeytanın avukatlığını mı yapıyorlar acaba? Bunların ağzından bir kez olsun PKK'ya, YPG'ye tepki duyulmuyor. 15 Temmuz FETÖ ihanetini ağızlarına almıyorlar. Aslında, anayasanın ilk 3 maddesinin değişebileceğini söyleyeni, özerklik sözü vereni, YPG'yi terör örgütü görmeyeni milletimiz iyi biliyor."

Kalaycı, referandum bahanesiyle kutuplaşmanın şiddetlenmesini doğru bulmadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"MHP, 'evet' diyen, 'hayır' diyen herkesin kararına saygılıdır. Ancak biz parti olarak 'evet' diyeceğimizi söylüyor, bunu savunuyoruz. Biz şahsa değil sistemin bakiliğine 'evet' diyoruz. 'Evet' ile Türkiye kazanacak, millet kazançlı çıkacaktır. 'Hayır' diyen kardeşlerimiz iyi düşünsün. Kararlarını tekrar gözden geçirsin. Tekin olmayan, güven vermeyen, inandırıcı bulunmayan telkin ve dayatmalara yüzlerini çevirsinler. Türkiye'nin içinde bulunduğu musibet ve muazzam riskleri değerlendirip 'evet' iradesini göstersinler. Biz, Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına 'evet' diyoruz. Türklüğün gurur ve şuuru, İslam'ın ahlak ve fazileti yeni bir ruhla Türkiye'nin prangalarını sökecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :